Vici: de fiets die meegroeit met jouw kleintje

Vici: de fiets die meegroeit met jouw kleintje Sneller, veiliger én leuker leren fietsen
 
Ben je op zoek naar de ultieme fietservaring voor jouw kind? Maak kennis met de Vici Meegroeifiets, de 3-in-1 kinderfiets waar je lang plezier van hebt. Deze Nederlandse fiets is ontworpen met de behoeften van opgroeiende kinderen in gedachten. De Vici meegroeifiets past zich aan elke fase van hun ontwikkeling aan. Van de eerste stapjes tot zelfstandig fietsen. Vici staat garant voor sneller, veiliger én leuker leren fietsen.

Stijlvol design
Naast zijn functionaliteit is de Vici meegroeifiets ook prachtig om te zien. Het stijlvolle design trekt de aandacht met strakke lijnen en vrolijke kleuren. Met extra accessoires  maak je er een persoonlijke fiets van. Laat je kleintje een eigen stempel drukken op de eerste fietservaring.

Duurzame investering
De Vici Meegroeifiets belooft niet alleen avontuur voor vandaag, maar ook voor later. Van de lage loopfiets tot de trapfiets. Jouw kleintje kan vanaf 1,5 jaar tot 5 jaar gebruik maken van de Vici meegroeifiets. Een duurzame investering in jaren fietsplezier.

6 verschillende kleuren
De fiets is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Zo is er voor iedere peuter een mooie kleur te kiezen. Wat te denken van brandweer rood of zonnig geel? De kleur komt niet alleen terug in het frame, maar is ook stijlvol doorgevoerd op de zwarte voorvork van de fiets.

Koop de Vici Meegroeifiets bij Fietsenmakerij Jasper in Zaltbommel.
https://fietsenmakerij-jasper.nl/fietsen/1-kinderfietsen/1-loopfiets/vici