Over ons

Hartelijk welkom bij Fietsenmakerij Jasper te Zaltbommel

Al sinds 1997 is onze winkel een begrip in Zaltbommel. Bert van Osch heeft de winkel vanuit zijn ervaring en expertise opgebouwd en heeft de winkel sinds 2011 aan zijn medewerker Jasper Bax overgedragen. Jasper heeft zijn ervaring in dezelfde winkel opgedaan, hij kent dan ook alle ‘ins-and-outs’ op het gebied van fietsen.

Dankzij een selectief, maar uiteenlopend aanbod, staan wij voor kwaliteit en kennis. Kennis van fietsen, zowel op het gebied van advisering als reparatie. Wij zorgen ervoor dat u rijdt op de fiets die bij u past en waar u veilig de weg mee op kunt.

Het label ‘Gazelle Premium dealer’ bevestigt deze kwaliteit nog eens. Dit label, dat wordt toegewezen door Gazelle, toont aan dat u met professioneel en getraind personeel te maken hebt en verzekerd bent van de meest uitgebreide collectie Gazelle-fietsen. Daarnaast mogen wij exclusieve Gazelle fietsen aanbieden, waaronder de Gazelle Ultimate collectie.

Buiten het toegekende Gazelle Premium label, hanteren wij nog meer exclusieve merken in onze collectie, waaronder: Union, Urban Arrow, Cortina en Alpina.

Loop eens vrijblijvend binnen in onze winkel in het centrum van Zaltbommel en laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.


Wij hopen u snel te zien!

Team Fietsenmakerij Jasper 
 

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS                                                                                                                                               

Jasper Bax

Met slechts 25 jaren op de teller heeft hij de zaak in 2011 overgenomen van Bert van Osch en is nu de huidige eigenaar van firma Fietsenmakerij Jasper. Jasper weet als geen ander hoe de fietswereld in elkaar zit en kan u adviseren over alle mogelijke fietsen.
Hobby's: racefietsen, mountainbiken, schaatsen en snowboarden
 

Jeroen Aardewijn

Jeroen werkt alweer enige jaren bij Fietsenmakerij Jasper en ondersteunt daar waar nodig in de winkel of in de werkplaats. Hij helpt u met de keuze van uw fiets, zoekt met u het geschikte kinderzitje uit of helpt u aan een nieuwe fietshelm.
Hobby's: fietsen, wandelen en zwemmen