Nieuws

Vici: de fiets die meegroeit met jouw kleintje

Sneller, veiliger én leuker leren fietsen   Ben je op zoek naar de ultieme fietservaring voor jouw kind? Maak kennis met de Vici Meegroeifiets, de 3-in-1 kinderfiets waar je lang plezier van hebt. Deze Nederlandse fiets is ontworpen met de behoeften van opgroeiende kinderen in gedachten. De Vici meegroeifiets past zich aan elke fase van hun ontwikkeling aan. Van de eerste stapjes tot..

Op reis met Jasper

Wil jij van het voorjaar genieten van een nieuwe Gazelle E-bike? Vanwege aanhoudende langere levertijden is het dan nú al tijd om je te gaan oriënteren.   Maandag 14 november gaan wij met een bus naar het nieuwe Gazelle Experience center in Dieren. We worden dan hartelijk ontvangen door Gazelle alwaar de nieuwste e-bikes te bewonderen en te testen zijn. Dit uitje word nog comple..

Onze winter openingstijden zijn weer van toepassing

Openingstijden September tot en met maart Maandag                  Gesloten Dinsdag                    09:00 - 18:00 Woensdag                09:00 - 18:00 Donderdag               09:00 - 18:00 Vrijdag   ..

Hoofdprijs bij Koninklijke Gazelle!

Hoofdprijs bij Koninklijke Gazelle! Wij wisten deze mooie Gazelle Ultimate C8 het meest te verkopen van Nederland. Etalage, styling, promotie en verkoop was uitstekend volgens Gazelle. Prijs: Een ballonvlucht voor 6 personen. Ga jij mee met ons de lucht in? Koop deze maand nog een Gazelle Ultimate en vaar mee. ..

Ultimate C8+ HMB

Het nieuwste model van Gazelle, de Ultimate C8+ HMB, is nu in de winkel! De Ultimate C8+ HMB fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate C8+ HMB heerlijk stabiel. Voor extra comfort z..

Nieuw Union E-Lite H8

De succesvolle modellijn van Union is nu uitgebreid met een serie E-bikes. En met succes. De topfiets uit de serie, de E-Lite H8, is door beroepsvereniging RAI namelijk direct genomineerd voor E-Bike van het jaar 2019! Het nieuwe exclusieve model, E-Lite H8, is nu bij ons verkrijgbaar.  Bekijk hier het herenmodel                Bekijk hier het ..

Nieuw in het assortiment Urban Iki

Urban Iki achterzitje  Urban Iki fietszitjes zijn hip, betaalbaar Dutch Design met hoge kwaliteit uit Japan. Onconventioneel, minimalistisch, creatief, een beetje gedurfd, maar bovenal ook functioneel. Urban Iki fietsstoeltjes hebben op de achterzijde een uniek Japans waaierpatroon. Ook de gordels zijn speciaal gewoven in een patroon met een mix van grijstinten. Het achterzitje is voorzien v..

Winnaar modellen actie!

Met meer dan duizend likes op Facebook zijn dit de winnaars van de Cortina modellen actie!