sleutelservice

Sleutel kwijt?

 

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Om een fietssleutel te bestellen heeft u een een sleutelnummer nodig. Zonder een sleutelnummer zijn er (helaas) geen sleutels bij te bestellen. Heeft u bij ons een nieuwe fiets gekocht? Dan staat op de factuur van de fiets altijd het sleutelnummer genoteerd. Daarnaast vindt u het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, het stalen ronde fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

LET OP: Is uw fiets verzekerd? Breng dan zo spoedig mogelijk uw verzekeraar op de hoogte! Als u de fiets verzekerd heeft bij ons in de winkel, dan kunt u ook even bij ons langskomen, dan geven wij de wijziging door aan de verzekeringsmaatschappij. Indien in geval van diefstal blijkt dat u geen melding heeft gemaakt van een reservesleutel volgt er GEEN uitkering.


Alle merken sleutels zijn te bestellen op : https://fietssleutels.nl/