Nieuw in het assortiment Urban Iki

Nieuw in het assortiment Urban Iki

Urban Iki achterzitje 
Urban Iki fietszitjes zijn hip, betaalbaar Dutch Design met hoge kwaliteit uit Japan. Onconventioneel, minimalistisch, creatief, een beetje gedurfd, maar bovenal ook functioneel. Urban Iki fietsstoeltjes hebben op de achterzijde een uniek Japans waaierpatroon. Ook de gordels zijn speciaal gewoven in een patroon met een mix van grijstinten. Het achterzitje is voorzien van een zeer solide Click&go montage en ruime voetbeschermers. Dit achterzitje wordt geleverd inclusief bevestiging voor op de drager. Het zitje is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden (of als het kind kan zitten) tot ongeveer 6 jaar, of 25kg. Een extra bevestigingsset voor een tweede of derde fiets is los verkrijgbaar. 
Bekijk nu>>>

Urban Iki voorzitje
Het Urban Iki fietszitjes zijn hip, betaalbaar Dutch Design met hoge kwaliteit uit Japan. Onconventioneel, minimalistisch, creatief, een beetje gedurfd, maar bovenal ook functioneel. Urban Iki fietsstoeltjes hebben op de achterzijde een uniek Japans waaierpatroon. Ook de gordels zijn speciaal geweven in een patroon met een mix van grijstinten. Voorzien van zeer solide click&go montage. Inclusief bevestigingsset, geschikt voor 22-28 mm. Een windscherm en extra bevestigingsset voor een tweede of derde fiets is los verkrijgbaar. Het zitje is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden (of als het kind kan zitten) tot ongeveer 3 jaar, of 15kg.
Bekijk nu>>>

 

Urban Iki windscherm
Je vraagt je af waarom niemand hier eerder aan gedacht heeft, een windscherm met een grijstint. Zo zit het kindje beschermt tegen het felle licht, net zoals papa en mama die een zonnebril op hebben. Het windscherm is zeer sterk en stootvast en bescherm tegen wind, zand, steentjes en insecten. Het windscherm heeft twee scharnierpunten en is dus altijd op de gewenste positie te zetten. Voorzien van solide Click&go montagesysteem.

Bekijk nu>>>